Misiune

 DECLARAŢIA DE MISIUNE A S.C. PROMEX S.A.

 

      S.C. Promex S.A. Brăila își propune să fie o companie care să ofere produse la nivel global, străduindu-se să atingă perfecţiunea pentru satisfacerea clienţilor săi.

      S.C. Promex S.A. Brăila doreşte să fie recunoscută drept una dintre cele mai bune şi complete firme în proiectarea şi construcţia de produse specifice profilului sau.

CLIENŢII

      Cheia succesului pe termen lung al companiei este sprijinul oferit clienţilor în atingerea propriilor lor obiective.
Trebuie să venim în întâmpinarea clienţilor noştri, să ascultăm ce ne spun ei, să construim relaţii bazate pe încredere, respect şi înţelegere reciprocă.

INOVAŢIA

      Acest lucru, combinat cu eforturile noastre constante de a satisface nevoile clienţilor, de a îmbunătaţi calitatea şi a reduce costurile, ne va permite să livrăm produse de calitate, la un preţ corect.

INTEGRITATEA

      Managerii şi angajaţii PROMEX trebuie să acţioneze întotdeauna cu integritate şi să fie ghidaţi de ceea ce este etic şi corect faţă de clienţi. Concurăm puternic şi cinstit!

OAMENII

      Ţelul nostru este ca fiecare angajat din compania PROMEX să poată beneficia de o carieră cu oportunităţi de dezvoltare, care să-i ofere un echilibru între viaţa la locul de muncă şi cea de familie. Într-un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv, PROMEX răspunde la această provocare împreună cu angajaţii săi.
Noi considerăm oamenii ca fiind factorul principal în succesul companiei. Din acest motiv, solicităm angajaţilor noştri să arate un înalt nivel de consideraţie faţă de aproapele lor, exprimând aceasta prin fapte, într-o manieră corectă, deschisă, tolerantă şi onestă.

DIVERSITATEA

      Sustinem o politica de incurajare a diversităţii la locul de muncă și în același timp aplicăm principiul egalităţii şanselor în toate angajările şi promovările; de asemenea, sprijinim extinderea accesului la informaţie şi la noi tehnologii.

COMUNITATEA

      Scopul nostru este să contribuim la o dezvoltare pozitivă a comunităţii locale, prin crearea şi menţinerea de locuri de muncă sigure si să asigurăm un grad înalt de instruire pentru angajaţii noştri.

PROMEX şi angajaţii săi sunt conștienți că le revine responsabilitatea de a contribui la bunăstarea comunităţii locale, influenţând semnificativ viaţa oamenilor.